Veel beroepsorganisaties, zoals de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), de Koninklijke Notariële Broederschap (KNB), de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en vele anderen, kennen een verplichte Permanente Opleiding.

De organisatie en opleidingen van het Kennisplatform Insolventiefraude zijn van zodanig professioneel niveau, dat zij in aanmerkingen komen voor erkenning in het kader van de Permanente Opleidingen van de beroepsorganisaties. Met andere woorden: u krijgt opleidingspunten als u bij ons een cursus volgt.

Het Kennisplatform Insolventiefraude is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling. Opleidingen die voor punten in het kader van de Permanente Opleiding in aanmerking komen zijn herkenbaar aan het volgende logo, waarbij het aantal te behalen punten is aangegeven.

OVA PO punten logo

Mocht u zelf belang hebben bij een hier niet genoemde beroepsorganisatie en/of permanente opleiding, neemt u dan contact met ons op. Wij onderzoeken dan of wij ook bij uw beroepsorganisatie erkend kunnen worden. Bij iedere cursus worden de daaraan verbonden opleidingspunten vermeld.

©2024 Kennisplatform Insolventiefraude | Webdesign: Cornelissen.Marketing

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?