Platform voor kennisdeling en contact

Abonnee

U kunt abonnee worden van het Kennisplatform Insolventiefraude. U ontvangt dan periodiek onze elektronische nieuwsbrief en u krijgt toegang tot onze Kennisdeling pagina, een afgeschermde pagina op onze website met downloadbare artikelen en bijdragen. Het abonnement is gratis, en geeft korting op onze opleidingen.

Lid

Als u de Specialisatieopleiding Insolventiefraude volgt of met succes heeft gevolgd, docent bij een van onze opleidingen bent geweest of een autoriteit op het vakgebied bent, kunt u lid worden van het Kennisplatform Insolventiefraude. Ook het lidmaatschap is gratis.

Als lid ontvangt u periodiek onze elektronische nieuwsbrief en u krijgt toegang tot de afgeschermde en beveiligde omgeving van onze website. Hier vindt u, naast de Kennisdeling pagina en het studiemateriaal van de Specialisatieopleiding, een database van alle leden binnen het platform. Van de leden zijn de volgende gegevens zichtbaar: naam, functie en arrondissement. Een lid kan zelf deze gegevens aanpassen in zijn of haar profiel. Daarnaast kan een profielfoto worden toegevoegd.

Het is de bedoeling binnen dit beveiligde, afgeschermde gedeelte de optimale samenwerking en integrale aanpak van insolventiefraude handen en voeten te geven. Hier kunt u professionals vinden die hetzelfde doel nastreven als u.

Leden kunnen gesorteerd worden op: ‘alfabetisch’, ‘laatst toegevoegd’ of ‘voor het laatst actief’. Het ledenbestand kan doorzocht worden op: ‘naam’, ‘functie’ en ‘arrondissement’ of combinatie daarvan. Vervolgens kunnen leden met elkaar contact leggen, of elkaar uitnodigen een groep te vormen.

Groep

Leden kunnen met elkaar contact leggen, of elkaar uitnodigen een groep te vormen.

Onder de menuoptie ‘Groepen’ kunt u de groepen terugvinden waar u aan deelneemt. Groepen kunnen gesorteerd worden op: ‘alfabetisch’, ‘onlangs aangemaakt’, ‘de meeste leden’ of ‘voor het laatst actief’.

Het platform kan doorzocht worden op: ‘naam’, ‘woorden in de groepsomschrijving’ en of een combinatie daarvan.

Er zijn gesloten en publieke groepen. Van publieke groepen kan een lid op eigen initiatief lid worden.

Updates

Leden kunnen updates delen die relevant zijn voor het gehele platform of die relevant zijn voor een specifieke groep (commerciële of niet relevante updates zijn ongewenst en zullen worden verwijderd).

Onder de menuoptie ‘Updates’ kunt u alle activiteiten en updates van de leden zien en de updates die door de moderators worden toegevoegd.

Updates kunnen gesorteerd worden op: ‘groep updates’, ‘groepslidmaatschap’, ‘nieuwe groepen’, ‘updates’, ‘profiel updates of ‘nieuwe leden’.

©2024 Kennisplatform Insolventiefraude | Webdesign: Cornelissen.Marketing

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?