Een nieuwe website markeert het eerste lustrum

De afgelopen vijf jaar heeft ons idee voor een kennisplatform met insolventiefraude als hoofdonderwerp goed zijn weg gevonden. Zo goed zelfs dat wij inmiddels ruim 800 abonnees op onze nieuwsbrief hebben en meer dan 150 alumni van onze specialisatieopleiding.

Een brede doelgroep

Een brede groep specialisten, waaronder strafrechtadvocaten, opsporingsambtenaren van politie en FIOD/Belastingdienst, leden van zowel de staande als zittende magistratuur, juristen van het Ministerie van Veiligheid & Justitie, curatoren en forensische accountants hebben wij via het kennisplatform leren kennen en het is ook deze groep die wij nu meer mogelijkheden willen bieden.

Meer interactie

Afgelopen zomer zijn de eerste verkenningen gedaan naar de mogelijkheden van een meer interactief platform en nu is het dan zover en wordt het compleet vernieuwde kennisplatform insolventiefraude.nl gelanceerd.

De nieuwe site bevat onder meer:

  • Een Actualiteiten pagina met wekelijkse (!) nieuwsupdates
  • Een Educatie pagina met relevante opleidingen en cursussen
  • Gesloten Kennisdeling pagina’s met relevante informatie
  • En een gesloten Platform voor Leden die de Specialisatieopleiding Insolventiefraude volgen of gevolgd hebben

Kennisdeling

De Kennisdeling pagina’s gaat vanaf nu gevuld worden met nieuwe en relevante informatie over ons vakgebied, zoals interviews, wetenschappelijke artikelen, jurisprudentie, casebesprekingen, belangrijke namen en handige mailadressen en links. Om toegang te krijgen tot de Kennisdeling pagina’s heeft men een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord wordt verstrekt aan abonnees van onze nieuwsbrief.

Gesloten platform voor leden

Voor leden heeft de website een afgeschermd Platform ofwel community. Leden zijn alumni of deelnemers en docenten van één van onze Specialisatieopleiding, die wij sinds vijf jaar jaarlijks aanbieden. Via hun Account hebben leden de mogelijkheid om elkaar in een beveiligd afgeschermd deel van de website te vinden, zoekend op arrondissement, functie of naam, en onderling contact te leggen of groepen te vormen.

Specialisatieopleiding Insolventiefraude 2021!

De website geeft ook alle informatie over onze Specialisatieopleiding Insolventiefraude. De eerstvolgende zal in september 2021 aanvangen. Dit in de verwachting dat deze fysiek en dus ook weer zeer interactief kan plaatsvinden.

Cursussen

Ter bevordering van de deskundigheid ten aanzien van insolventiefraude worden er op de website continu cursussenaangeboden.

Wij kijken uit naar de komende jaren met nog meer inspirerende onderlinge discussies zoals wij die de afgelopen 5 jaar steeds hebben gezien tussen de deelnemers aan de opleiding afkomstig uit het OM, de FIOD, Fiscus, UWV, bijzonder beheer van banken, curatoren, rechters, forensische accountants en strafrechtadvocaten!

Hopelijk kan de nieuwe website hier een mooie rol in spelen.

Willem van Nielen
Voorzitter Kennisplatform Insolventiefraude.nl

©2024 Kennisplatform Insolventiefraude | Webdesign: Cornelissen.Marketing

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?